airconditioning, koeling, ventilatie, luchtbehandeling, regeltechniek, elektrotechniek


Zo wisselvallig als het Nederlandse klimaat is, zo onvoorspelbaar zijn de elementen waar we ons tegen moeten beschermen. Daarom richten we ons op klimaatbeheersing van binnen uit. In de gebouwen waar we wonen en werken scheppen we een constante, behaaglijke atmosfeer. Koel in de zomer; warm in de winter en een goede ventilatie het hele jaar door. Een prettige leef- en werkomgeving is tevens stimulerend en draagt bij aan verhoging van productiviteit. Uitgekiende klimaatbeheersing is een specialisme waar Klimaatservice Holland al jarenlang in thuis is.

De buitengevel van Klimaatservice in Hardinxveld- Giessendam Receptie van Klimaatservice Het pand van Klimaatservice interieur

Toepassingsgebieden

Als gecertificeerd installateur houdt Klimaatservice Holland zich met name bezig met nieuwbouw, renovatie, en onderhoud van technische installaties voor de industrie, utiliteits-, scheeps- en woningbouw. Verwarming, luchtbehandeling, koeling en de bijbehorende regeltechniek zijn de oorspronkelijke disciplines van Klimaatservice Holland. Deze zijn echter niet meer los te denken van andere specialisaties. Wij zijn erkend op het gebied van aardgas-installaties, koeltechniek, sanitaire installaties, elektrotechniek, onderhoud en afstandbeheer. Ook het realiseren van sprinklerinstallaties gebeurt onder verantwoordelijkheid van Klimaatservice Holland. Deze multidisciplinaire aanpak komt vooral de coördinatie op de bouwplaats ten goede. Er wordt dan ook in nauw overleg samengewerkt met onder andere het projectmanagementbureau, de architect, de adviseur, de aannemer of principaal.

Voor verfijnde klimaattechniek beschikt Klimaatservice Holland over ervaren specialisten die desgewenst het hele traject verzorgen. Vanaf ontwerp en installatie van het systeem tot en met onderhoud. Wij geven u graag advies, liefst in een zo vroeg mogelijk stadium.

Naast ontwerp en uitvoering van nieuwbouwprojecten legt Klimaatservice Holland sterk de nadruk op service en onderhoud. Bij elk project wordt na oplevering een service- en onderhoudscontract aangeboden. Na afsluiting van het contract wordt de installatie periodiek onderhouden en gecontroleerd en kan er, in geval van storing, 24 uur per dag een beroep gedaan worden op de service-afdeling van Klimaatservice Holland.

Projecten die uitgerust zijn met zogeheten gebouwbeheersystemen staan desgewenst onder specialistische observatie van de afdeling afstandbeheer van Klimaatservice Holland in Hardinxveld-Giessendam. Deze geavanceerde wijze van dienstverlening illustreert de integrale en betrokken aanpak waar Klimaatservice Holland voor staat: advies op maat, perfecte installatie, technisch beheer en een 24-uurs service.