BEDRIJFSNIEUWS

Werkvoorbereider afdeling technisch beheer
Servicetechnicus / technisch beheer voor utiliteitswerk regio Amsterdam

Omschrijving:

Uw directe taak als software engineer is het in teamverband (binnen de projectorganisatie) vervaardigen van regeltechnische software ten behoeve van gebouwgebonden klimaatbeheerssystemen, waaronder verwarming, koeling, en luchtbehandeling. Hoofdzakelijk wordt daarbij gewerkt met de fabricaten Priva en Siemens. De uitdaging hierbij is om conform het regeltechnische ontwerp de installaties zo betrouwbaar en duurzaam mogelijk te laten functioneren. U legt verantwoording af aan de projectleider regeltechniek. De kwaliteit van uw werk is ons visitekaartje.

Functie eisen:

U heeft een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau binnen de elektrotechniek of meet- en regeltechniek, gevolgd door vaktechnische en fabricaat specifieke cursussen. Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie is een pre. De aard van de werkzaamheden vraagt goede contactuele eigenschappen, een dienstverlenende klantvriendelijke houding, accuratesse en een flexibele instelling, ook ten aanzien van de werktijden.

Wij bieden:

Een prettige werkkring in een jong, collegiaal en enthousiast team met een platte organisatie. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke inbreng. Ons bedrijf kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een uitstekende overurenregeling en pensioenvoorziening en een uitgebreid scholingsaanbod.

Informatie:

Informatie over deze vacature is te verkrijgen bij onze heer J. Hobo (P&O) telefoon 0184 613911. Uw schriftelijke sollicitatie met CV kunt u richten aan onderstaand adres ter attentie van de afdeling Personeel & Organisatie.